Gratinul de cartofi și Poblano este un fără gluten și vegetarian farfurie. O porție conține 214 calorii, 11g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cap la magazin și ridica grosolan Monterey Jack brânză, sare, ardei iute poblano, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Gratin De Cartofi Poblano, Poblano, cartofi și Gratin de porumb, și Conopidă, Poblano și Gratin de șuncă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pulverizați un vas de sticlă de 9 1/2 inch, adânc, cu spray de gătit antiaderent. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
4
Într-un castron mediu, combinați fâșiile de poblano și porumbul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Poblano
Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Într-un castron mic, amestecați jumătate și jumătate și crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Mexicană
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Aranjați 1/2 din rundele de cartofi, suprapunându-se ușor, în vasul de plăcintă pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De Plăcintă
7
Se presară 1/2 din amestecul de poblano-porumb deasupra, se condimentează cu sarea și piperul și se acoperă cu 1/3 din brânză. Repetați straturile, terminând cu brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Piper Poblano
Brânză
Porumb
8
Se toarnă amestecul de cremă peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Cremă
9
Așezați vasul de plăcintă pe o foaie de copt. Acoperiți vasul bine cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Formă De Plăcintă
Folie De Aluminiu
10
Coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Scoateți folia și continuați să coaceți până când cartofii sunt fragede și brânza se rumenesc, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
13
Nota bucătarului: pentru o decojire ușoară, închideți poblanos-urile carbonizate strâns într-o pungă de plastic.