Gratin De Cartofi Trufat

Gratin De Cartofi Trufat
Gratinul de cartofi trufat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 512 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Epicurious are 10 fani. Un amestec de frișcă, cimbru, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați Gratin De Cartofi Trufat, Gratin De Cartofi Piure Trufat, și Franceză într-o clipă: Gratin de macaroane Trufate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 căni de smântână, cimbru tocat, boabe de piper negru și 3 căței de usturoi într-o cratiță medie grea. Se aduce la foc mic la foc mediu. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați restul de 2 căței de usturoi. Capac; se fierbe 5 minute. Se strecoară crema în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt 13x9x2-inch vas de copt din sticlă. Aranjați 1/4 de cartofi în strat uniform în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se presară sare și piper. Împrăștiați 1/4 de felii de trufe peste. Lingură 1/4 de smântână peste. Repetați încă de 3 ori, presărând orice lichid de trufe din borcane peste straturile de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
5
Se toarnă 2 căni de cremă peste. Apăsați ferm cartofii pentru a compacta. Acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Coaceți gratin 1 oră. Descoperiți și coaceți până când blatul este maro, cartofii sunt fragezi și crema face bule groase, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista