Gratin De Cartofi Trufat
Gratinul de cartofi trufat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 512 calorii. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă de la Epicurious are 10 fani. Un amestec de frișcă, cimbru, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 54%, ceea ce e bine. Încercați Gratin De Cartofi Trufat, Gratin De Cartofi Piure Trufat, și Franceză într-o clipă: Gratin de macaroane Trufate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de smântână, cimbru tocat, boabe de piper negru și 3 căței de usturoi într-o cratiță medie grea. Se aduce la foc mic la foc mediu. Acoperiți, reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți 15 minute.
Adăugați restul de 2 căței de usturoi. Capac; se fierbe 5 minute. Se strecoară crema în castron.
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Unt 13x9x2-inch vas de copt din sticlă. Aranjați 1/4 de cartofi în strat uniform în vas.
Se presară sare și piper. Împrăștiați 1/4 de felii de trufe peste. Lingură 1/4 de smântână peste. Repetați încă de 3 ori, presărând orice lichid de trufe din borcane peste straturile de cartofi.
Se toarnă 2 căni de cremă peste. Apăsați ferm cartofii pentru a compacta. Acoperiți vasul cu folie.
Coaceți gratin 1 oră. Descoperiți și coaceți până când blatul este maro, cartofii sunt fragezi și crema face bule groase, cu aproximativ 20 de minute mai mult.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.