Gratin De Cartofi Proven Olfactiv
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați gratinul de cartofi o dată. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 94 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită brânză asiago, ceapă, roșii de prune și măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, și Ham ' n ' Potato Au Gratin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Aranjați o treime din feliile de cartofi în fundul unui vas de copt de 8 inci sau o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit. Topim cartofii cu 1/3 cană felii de roșii, 1/3 cană felii de ceapă, 1 lingură busuioc, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Repetați straturile, cu excepția sării și piperului și presărați măsline coapte feliate peste stratul superior.
Combinați bulionul și uleiul și stropiți peste cartofi. Acoperiți cu folie și coaceți la 400 timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Presărați cartofii cu brânză Asiago și coaceți timp de 3 minute sau până se topește brânza.
Notă: Această rețetă poate fi preparată și în 4 feluri de mâncare individuale gratinate. Timpii de coacere vor fi aceiași.