Gratin De Cartofi Proven Olfactiv

Gratin De Cartofi Proven Olfactiv
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați gratinul de cartofi o dată. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 4 și costă 65 de cenți pe porție. O porție conține 94 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă din rețetele mele necesită brânză asiago, ceapă, roșii de prune și măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, și Ham ' n ' Potato Au Gratin.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aranjați o treime din feliile de cartofi în fundul unui vas de copt de 8 inci sau o caserolă de 2 litri acoperită cu spray de gătit. Topim cartofii cu 1/3 cană felii de roșii, 1/3 cană felii de ceapă, 1 lingură busuioc, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Repetați straturile, cu excepția sării și piperului și presărați măsline coapte feliate peste stratul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Măsline CoapteMăsline Coapte
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Combinați bulionul și uleiul și stropiți peste cartofi. Acoperiți cu folie și coaceți la 400 timp de 40 de minute. Descoperiți și coaceți 25 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Presărați cartofii cu brânză Asiago și coaceți timp de 3 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AsiagoBrânză Asiago
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Notă: Această rețetă poate fi preparată și în 4 feluri de mâncare individuale gratinate. Timpii de coacere vor fi aceiași.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista