Gratin De Cartofi-Praz
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Gratinul de cartofi-praz ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 261 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, lapte, praz și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 73%. Încercați Praz De Cartofi Gratinat, Gratin de cartofi și praz, și Gratin De Cartofi Și Praz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 425. Ungeți vasul gratinat de 2 litri sau vasul de copt superficial.
Încălziți laptele, usturoiul, sarea și piperul la foc mic în tigaie de 12 inci la foc mediu-mic; adăugați cartofi și praz. Gatiti descoperit aproximativ 15 minute, amestecand frecvent, doar pana cand se inmoaie.
Puneți amestecul de cartofi în vasul gratinat.
Se amestecă smântână și muștar; lingura peste amestecul de cartofi.
Coaceți neacoperit 20 până la 25 de minute sau până când se înfundă în jurul marginii și se rumenesc deasupra.