Gratin De Cartofi-Mere
Gratinul de cartofi-mere este un fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 400 calorii, 22g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, piper, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Gratin De Cartofi-Mere, Gratin de cartofi dulci și mere, și Gratin De Mere, Cartofi Și Ceapă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Înveliți o caserolă de 3 1/2 litri cu spray de gătit. Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, laptele de unt, cimbrul, sarea și piperul; deoparte. Aranjați un strat de cartofi ușor suprapuși în caserolă. Acoperiți cu un strat de mere și presărați cu o treime din fiecare brânză.
Se toarnă o treime din amestecul de ouă deasupra. Faceți încă 2 straturi. (Se poate face până la 6 ore înainte.)
Coaceți, acoperit, 1 oră, 15 minute.
Scoateți capacul și coaceți încă 15 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Serviți cald sau la temperatura camerei.
Notă: asamblați 3 caserole pentru a servi puneți una în cuptor la fiecare 45 de minute, astfel încât să existe întotdeauna un gratin proaspăt pe bufet.