Gratin de cartofi-hrean cu ceapă caramelizată
Gratinul de cartofi-hrean cu ceapă caramelizată este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 319 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper, oțet balsamic, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Gratin de cartofi cu ceapă caramelizată, Gratin De Cartofi Dulci Cu Ceapă Caramelizată, și Carne De Hrean Cu Ceapă Caramelizată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti cartofii in apa clocotita pentru a acoperi 20 de minute sau pana aproape se inmoaie.
Se scurge și se răcește ușor. Curățați cartofii și tăiați-i în felii groase de 1/4 inch. Aranjați feliile de cartofi într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Se amestecă jumătate și jumătate și hrean și se toarnă peste cartof.
Coaceți, acoperit, la 400 timp de 40 de minute.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, rămânând 1/2 linguriță de sare și restul de 1/2 linguriță de piper; gatiti, amestecand ocazional, 20 de minute; adaugati zahar si gatiti, amestecand ocazional, 5-8 minute sau pana cand ceapa este colorata cu caramel.
Se amestecă oțetul și se fierbe 2 minute sau până se evaporă lichidul.
Scoateți din căldură și răciți 5 minute. Îndoiți brânza și 2 linguri de pătrunjel.
Descoperiți cartoful; se acoperă cu amestec de ceapă. Reduceți temperatura la 35
Coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Se lasa sa stea 5 minute; se presara cu restul de 2 linguri patrunjel.