Gratin de cartofi Hasselback

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, gratinul de cartofi Hasselback ar putea fi un minunat fără gluten, lacto ovo vegetarian și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această garnitură are 166 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 44 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de frunze de dafin, cimbru și rozmarin, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Gratin De Cartofi Hasselback, Gratin De Cartofi Hasselback, și Gratin De Cartofi Hasselback Cu Brânză.
Instrucțiuni
Ungeți ușor un vas mare de copt oval. Folosind o mandolină sau un cuțit ascuțit, feliați cartofii în felii subțiri, de aproximativ 3 mm grosime. Sfat într-un castron și strat cu unt topit, ulei, ierburi și unele condimente.
Împachetați bine cartofii în poziție verticală în vas. Puneți câteva frunze de dafin peste tot și turnați peste amestecul de unt rămas din castron deasupra. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 30 de minute la ventilator/gaz 200C/180C
Scoateți folia și gătiți încă 45 de minute la 220C/200C ventilator/gaz 7, până când cartofii sunt fierți.