Gratin de cartofi cu bulion de pui, usturoi și cimbru

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și garnitură vegetariană? Gratinul de cartofi cu bulion de pui, usturoi și cimbru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui în carton, cartofi cu amidon, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin de cartofi cu bulion de pui, usturoi și cimbru, Gratin De Cartofi Infuzat Cu Cimbru, și Raft de miel cu cartofi noi, ceapă și gratin de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Se încălzește cuptorul la 350 de grade.
Cu motorul pornit, aruncați usturoiul prin tubul de alimentare al unui robot de bucătărie pentru a coace. Răzuiește părțile laterale ale bolului. Cu motorul pornit, adăugați ulei prin tubul de alimentare; continuați să procesați.
Se transferă într-un castron mic, se amestecă cimbru și se lasă deoparte. Treceți la lama de feliere și feliați cartofii (sau feliați-i subțire cu un cuțit).
Ungeți puțin din uleiul de usturoi peste fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci (sau dimensiuni similare). Faceți 4 straturi în această ordine: cartofi, o periere generoasă a uleiului, o stropire de sare și piper. Adăugați încet bulion la un colț pentru a evita spălarea usturoiului și a ierburilor.
Coaceți până când cea mai mare parte a bulionului a fost absorbită, aproximativ 45 de minute. Pentru a se rumeni, mutați tigaia în raftul mijlociu și fierbeți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Lăsați să se odihnească astfel încât cartofii să continue să absoarbă lichidul, aproximativ 10 minute. Poate fi făcută înainte, ținută la temperatura camerei în timp ce gătește friptura, apoi reîncălzită.