Gratin de cartofi cu bulion de pui, usturoi și cimbru

Gratin de cartofi cu bulion de pui, usturoi și cimbru
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și garnitură vegetariană? Gratinul de cartofi cu bulion de pui, usturoi și cimbru ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 204 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui în carton, cartofi cu amidon, sare și piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gratin de cartofi cu bulion de pui, usturoi și cimbru, Gratin De Cartofi Infuzat Cu Cimbru, și Raft de miel cu cartofi noi, ceapă și gratin de cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se încălzește cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Cu motorul pornit, aruncați usturoiul prin tubul de alimentare al unui robot de bucătărie pentru a coace. Răzuiește părțile laterale ale bolului. Cu motorul pornit, adăugați ulei prin tubul de alimentare; continuați să procesați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se transferă într-un castron mic, se amestecă cimbru și se lasă deoparte. Treceți la lama de feliere și feliați cartofii (sau feliați-i subțire cu un cuțit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Ungeți puțin din uleiul de usturoi peste fundul unui vas de copt de 9 x 13 inci (sau dimensiuni similare). Faceți 4 straturi în această ordine: cartofi, o periere generoasă a uleiului, o stropire de sare și piper. Adăugați încet bulion la un colț pentru a evita spălarea usturoiului și a ierburilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Coaceți până când cea mai mare parte a bulionului a fost absorbită, aproximativ 45 de minute. Pentru a se rumeni, mutați tigaia în raftul mijlociu și fierbeți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Lăsați să se odihnească astfel încât cartofii să continue să absoarbă lichidul, aproximativ 10 minute. Poate fi făcută înainte, ținută la temperatura camerei în timp ce gătește friptura, apoi reîncălzită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista