Gratin De Cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați gratinul de cartofi. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 247 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, ceapă, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin Dauphinois (Gratin De Cartofi), Dauphinois gratinat cu aromă de salvie cu cartofi, Cartofi dulci și P, și Cartofi Gratinați pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți untul într-o cratiță medie.
Adăugați ceapa și cimbru, condimentați cu sare și piper și gătiți până se înmoaie.
Ungeți cu generozitate un vas de copt din sticlă de 9 pe 13 inci.
Întindeți jumătate din cartofi în vasul de copt și condimentați bine cu sare și piper.
Întindeți ceapa deasupra și acoperiți cu cartofii rămași. Condimentează bine cu sare și piper.
Turnați bulionul fierbinte peste cartofi și apăsați ușor pentru a-i uniformiza.
Coaceți în treimea superioară a cuptorului timp de 1 oră sau până când este fraged și crocant deasupra.