Gratin Cu Brânză De Capră Glazurată Cu Piper
Gratinul cu brânză de capră glazurată cu piper ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 81 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de pita și baguette, jalape murat, brânză de capră cremoasă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gratin de cartofi cu brânză de capră, Gratin De Brânză De Capră, și Fasole Verde-Gratin De Brânză De Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Întindeți brânza de capră într-un vas gratinat de 5 pe 8 inci într-un strat uniform. Într-un castron mic, amestecați conservele cu Peppadews, jalapeo, ceapă, muștar și sherry.
Întindeți amestecul peste brânza de capră și coaceți pe raftul superior al cuptorului timp de aproximativ 5 minute, până se încălzește. Porniți broilerul și fierbeți timp de aproximativ 2 minute, până când toppingul se fierbe și se rumeneste ușor la margini.
Se servește fierbinte, cu chipsuri de pita și felii de baghetă prăjite.