Gratin cremos de cartofi și șalotă
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., gratinul cremos de cartofi și șalotă ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 8 porții cu 348 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, șalotă, smântână dublă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă este plăcută de 21 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 42%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Gratin Cremos De Cartofi, Gratin Cremos De Cartofi, și Gratin cremos de cartofi cu chimen și usturoi.
Instrucțiuni
Încălziți cea mai mare parte a untului într-o tigaie superficială.
Adăugați șalotele, frunza de dafin și cimbru și gătiți timp de 10 minute până când sunt moi, aurii și lipicioase.
Se toarnă smântâna și se aduce la fierbere. Opriți focul, condimentați cu nucșoară și cayenne și lăsați la infuzat.
Între timp, încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Așezați cartofii într-o tigaie cu apă rece, aduceți la fierbere, apoi scurgeți. Ungeți un vas mare de gratin, apoi acoperiți-l cu cartofi și smântână, terminând cu o oală bună de smântână și șalotă. Folosiți o felie de pește pentru a apăsa totul în jos. Acum îl puteți acoperi și răci până la o zi înainte de coacere, dacă doriți.
Coaceți timp de 40 de minute sau până devin aurii și șalotele încep să fie crocante.