Gratar Thai Chile Usturoi Creveți
Reteta gratar Thai Chile usturoi creveți ar putea satisface pofta ta din Asia în aproximativ 25 minute. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $1.28 pe portie. O porție conține 302 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sosul de chili Thailandez, capota scotch, sucul de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Creveți Thailandezi la grătar cu sos de usturoi, Chile-creveți de usturoi, și Creveți Prăjiți Cu Usturoi Cu Ulei Roșu De Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți un grătar la foc mediu-mare.
Puneți creveții într-un bol de sticlă.
Bateti ingredientele rămase într-un castron mediu și se toarnă 1/2 la 2/3 În cazul în care peste creveți. (Rezervați marinada rămasă pentru a peria creveții în timpul grătarului.) Lăsați creveții să se marineze doar 8 până la 10 minute sau sucul de lămâie va începe să "gătească" creveții. Grătați creveții, aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte în timp ce periați cu marinata rezervată. Folosesc o perie de silicon.
Scoateți creveții de pe grătar pe un platou și serviți garnisiți cu pene de var.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.