Gratar Pizza Pui Kabobs

Gratar Pizza Pui Kabobs
Gratar pizza pui Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 2,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 283 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oferte de piept de pui, dressing, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Frigarui de pui Oriental la gratar cu porumb la gratar pe Stiulet, Frigarui De Pui La Gratar, și Frigarui De Pui La Gratar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Pe fiecare dintre cele două frigarui metalice de 11 inci, filetați puiul, ardeiul gras și ciupercile alternativ, lăsând spațiu de 1/2 inci între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CiuperciCiuperci
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Periați kabobs cu pansament; se presară cu condimente de pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru PizzaCondimente Pentru Pizza
3
Acoperiți și grătați kabobs la foc mediu 9 până la 11 minute, întorcându-se o dată, până când puiul nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se presară imediat cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
5
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți sosul de pizza la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Serviți kabobs cu sos cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate33
Revista