Gratar picant usturoi creveți, piper și ananas Kabobs

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați creveții de usturoi picant la grătar, piperul și ananasul. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 4 și costă $2.32 pe portie. Dacă aveți bucăți de Ananas în suc, suc de ananas rezervat din ananas, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Creveți De Ananas La Grătar Habanero Picant, Creveți cu usturoi și piper negru la grătar, și Creveți picante cu ananas la grătar și Pilaf de orez cu nucă de cocos.
Instrucțiuni
Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați ingredientele pentru marinată.
Adăugați creveți, ananas, ardei gras și ceapă; se amestecă pentru a acoperi. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați 15 până la 30 de minute, rotind o dată sau de două ori.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Periați cu grijă uleiul vegetal pe grătar. Pe fiecare din 4 (12 - 14-inch) frigarui metalice, creveți fir, ananas, ardei gras si ceapa alternativ, lăsând spațiu mic între fiecare bucată. Rezervă marinada.
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 5 până la 7 minute, întorcând și perindând cu marinată o dată, până când creveții sunt roz și legumele sunt fragede. Aruncați orice marinată rămasă.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Pinot Gris. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.