Gratar Gratar Pui Kabobs

Gratar Gratar Pui Kabobs
Gratar gratar pui Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 315 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de GRĂTAR, Piept de pui, sare condimentată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați KC Masterpiece de creveți la grătar la grătar pentru grătar # KCMasterpiece, Gratar Teriyaki-Gratar Carne De Porc Shish Kabobs, și Frigarui De Pui Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic cu microunde, amestecați sosul de grătar și marmelada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scoateți 1/4 cană din amestecul de sos într-un vas mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
3
Pe fiecare dintre frigăruile metalice de 4 (11 inci), filetați bucăți de pui, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare bucată. Pe 4 frigarui suplimentare, filetați bucăți de ceapă și ardei gras, lăsând spațiu de 1/4 inch între fiecare bucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Ungeți puiul și legumele cu ulei; se presară cu sare condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 15 minute, întorcând kabobs de 2 sau 3 ori și perindând puiul și legumele cu amestec de sos rezervat de 1/4 cană în ultimele 5 până la 8 minute de grătar, până când puiul nu mai este roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Cuptor cu microunde rămas amestec sos gratar neacoperit pe mare 20-30 secunde sau până când se încălzește bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
7
Serviți sosul cu kabobs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz

Grătarul funcționează foarte bine cu vinul Zinfandel și rosul. Un rosul este răcoritor la temperaturi ridicate și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Opacul Zinfandel cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Opac Zinfandel
Opac Zinfandel
După îmbătrânire în butoaie de stejar francez timp de 14 luni, Zinfandel opac dezvăluie arome coapte de mure, boysenberry și cireș negru cu accente de condiment și cacao întunecată. Bucurați-vă de întuneric!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista