Gratar Gratar Pui Kabobs
Gratar gratar pui Kabobs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 315 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sos de GRĂTAR, Piept de pui, sare condimentată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați KC Masterpiece de creveți la grătar la grătar pentru grătar # KCMasterpiece, Gratar Teriyaki-Gratar Carne De Porc Shish Kabobs, și Frigarui De Pui Afumat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic cu microunde, amestecați sosul de grătar și marmelada.
Scoateți 1/4 cană din amestecul de sos într-un vas mic; pus deoparte.
Pe fiecare dintre frigăruile metalice de 4 (11 inci), filetați bucăți de pui, lăsând spațiu de 1/4 inci între fiecare bucată. Pe 4 frigarui suplimentare, filetați bucăți de ceapă și ardei gras, lăsând spațiu de 1/4 inch între fiecare bucată.
Ungeți puiul și legumele cu ulei; se presară cu sare condimentată.
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 10 până la 15 minute, întorcând kabobs de 2 sau 3 ori și perindând puiul și legumele cu amestec de sos rezervat de 1/4 cană în ultimele 5 până la 8 minute de grătar, până când puiul nu mai este roz în centru.
Cuptor cu microunde rămas amestec sos gratar neacoperit pe mare 20-30 secunde sau până când se încălzește bine.