Rack Herbed de miel cu patrunjel, menta, nuc si saut saut ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 961 calorii, 34G de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.9 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, menta, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Raft de miel cu pătrunjel, Raft de miel cu ierburi, și Grătar de miel prăjit cu pătrunjel, Dijon și arpagic.
Instrucțiuni
1
Așezați rafturile de miel pe o foaie mare de copt cu margini mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
2
Periați mielul cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Ulei De Gătit
3
Se presară cu 2 lingurițe de sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Se amestecă toate ierburile într-un castron mic; apăsați ferm peste partea de carne de miel pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
6
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Încălziți restul de 4 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați miel, carne și ierburi în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Transferați rafturile pe foaia de copt, cu partea de carne și ierburi în sus. Friptura de miel până când termometrul de carne introdus în registrele centrale 125 f pentru mediu-rar, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Foaie De Copt
9
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați șalotă și saut până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
3
Se adauga patrunjelul si sautul pana se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
4
Adăugați mentă, 1/2 cană de apă și coaja de lămâie și gătiți până când pătrunjelul este fraged, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Lamaie
Pătrunjel
Apă
Mentă
5
Se amestecă nucile, uleiul de nucă și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ulei De Nuc
Nuci
6
Tăiați mielul între oase în cotlete individuale. Împărțiți pătrunjelul saut în 6 farfurii. Se acoperă cu cotlete de miel și se servește.