Gratar de miel cu patrunjel, menta si nuc saut 4

Gratar de miel cu patrunjel, menta si nuc saut 4
Rack Herbed de miel cu patrunjel, menta, nuc si saut saut ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă face 6 porții cu 961 calorii, 34G de proteine, și 89G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.9 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, menta, șalotă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Raft de miel cu pătrunjel, Raft de miel cu ierburi, și Grătar de miel prăjit cu pătrunjel, Dijon și arpagic.

Instrucțiuni

1
Așezați rafturile de miel pe o foaie mare de copt cu margini mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Periați mielul cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se presară cu 2 lingurițe de sare grosieră și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Se amestecă toate ierburile într-un castron mic; apăsați ferm peste partea de carne de miel pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IerburiIerburi
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Lăsați să stea 2 ore la temperatura camerei. (Se poate face cu 6 ore înainte. Acoperiți și refrigerați.)
6
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Încălziți restul de 4 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Lucrând în loturi, adăugați miel, carne și ierburi în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați rafturile pe foaia de copt, cu partea de carne și ierburi în sus. Friptura de miel până când termometrul de carne introdus în registrele centrale 125 f pentru mediu-rar, aproximativ 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalotă și saut până la moale, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Se adauga patrunjelul si sautul pana se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
4
Adăugați mentă, 1/2 cană de apă și coaja de lămâie și gătiți până când pătrunjelul este fraged, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
ApăApă
MentăMentă
5
Se amestecă nucile, uleiul de nucă și sucul de lămâie. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De NucUlei De Nuc
NuciNuci
6
Tăiați mielul între oase în cotlete individuale. Împărțiți pătrunjelul saut în 6 farfurii. Se acoperă cu cotlete de miel și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De MielCotlet De Miel
PătrunjelPătrunjel
MielMiel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate59
Revista