Gratar Creveți
Gratar creveți este un pescatarian rețetă cu 8 porții. Pentru $ 5.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 495 calorii, 48G de proteine, și 26g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, unt, rozmarin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până pâine franceză ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Pâine Franceză ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gratar Creveți, Gratar Creveți, și Gratar Creveți.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Se amestecă împreună primele 9 ingrediente.
Puneți creveții într-o tigaie pentru broiler; se toarnă amestecul de lămâie peste creveți.
Coaceți la 400 timp de 35 de minute sau doar până când creveții devin roz, amestecând la fiecare 10 minute. Aruncați frunzele de dafin.
Se servește cu pene de lămâie, pâine franceză și, dacă se dorește, crupe Gouda afumate.
Notă: pentru a face înainte, se amestecă împreună primele 9 ingrediente. Acoperiți și răciți până la 5 zile. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris]()
Rezervația Alsacia Willm Pinot Gris
O culoare aurie intensă, cu indicii de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finala echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Împerechează acest vin alături de foie gras prăjit, carne albă la grătar sau prăjită (carne de porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, mâncăruri cu ciuperci precum risotto.