Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chipotle Chorizo Chorizo Chicken Sausage & Shrimp Kabobs. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 695 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,19 USD pe porție. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cap la magazin și ridica ardei iute, ardei gras, coaja de tei - & rezervat, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Gratar Chipotle Chorizo Pui Cârnați & Creveți Kabobs, Creveți la grătar și cârnați Kabobs, și Pui La Gratar, Carne De Vită Și Cârnați Kabobs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele în robotul de bucătărie. Puree până la fin. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Cuscus șofran: înveliți o tigaie cu sos mediu cu ulei de măsline și sotați cuscusul israelian și ceapa albă la foc mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus Israelian
Ceapă Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
șofran
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
3
Se adaugă șofranul, se sotează încă 2 minute. Coborâți focul și adăugați vinul alb. Adăugați încet apa clocotită. Acoperiți și gătiți timp de 12 minute sau până când cuscusul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
șofran
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Combinați uleiul de măsline, ardeii verzi, roșii și portocalii. Înveliți bine legumele și pre-grătați timp de 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Portocaliu
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Asamblați frigarui; glisați o bucată în aer liber Chipotle chorizo cârnați de pui pe frigarui, urmat de ananas, piper verde, creveți, piper portocaliu, dovlecei și piper roșu. Repetați modelul până când frigarui este plin. Marinați în marinată de var, la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Pui
Piper Portocaliu
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Grătați peste o flacără medie ridicată, folosiți o perie de patiserie pentru a unge frigarui cu orice marinată gratuită de var. Grătați 5 - 7 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin Opaci la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ostertag Les Jardins Pinot Gris cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.