Gratar Chipotle Chorizo Pui Cârnați & Creveți Kabobs

Gratar Chipotle Chorizo Pui Cârnați & Creveți Kabobs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chipotle Chorizo Chorizo Chicken Sausage & Shrimp Kabobs. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 695 calorii, 37g de proteine, și 33g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 5,19 USD pe porție. 30 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cap la magazin și ridica ardei iute, ardei gras, coaja de tei - & rezervat, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 83%. Încercați Gratar Chipotle Chorizo Pui Cârnați & Creveți Kabobs, Creveți la grătar și cârnați Kabobs, și Pui La Gratar, Carne De Vită Și Cârnați Kabobs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele în robotul de bucătărie. Puree până la fin. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Cuscus șofran: înveliți o tigaie cu sos mediu cu ulei de măsline și sotați cuscusul israelian și ceapa albă la foc mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus IsraelianCuscus Israelian
Ceapă AlbăCeapă Albă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
șofranșofran
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se adaugă șofranul, se sotează încă 2 minute. Coborâți focul și adăugați vinul alb. Adăugați încet apa clocotită. Acoperiți și gătiți timp de 12 minute sau până când cuscusul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
șofranșofran
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Combinați uleiul de măsline, ardeii verzi, roșii și portocalii. Înveliți bine legumele și pre-grătați timp de 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
5
Asamblați frigarui; glisați o bucată în aer liber Chipotle chorizo cârnați de pui pe frigarui, urmat de ananas, piper verde, creveți, piper portocaliu, dovlecei și piper roșu. Repetați modelul până când frigarui este plin. Marinați în marinată de var, la frigider timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De PuiCârnați De Pui
Piper PortocaliuPiper Portocaliu
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
6
Grătați peste o flacără medie ridicată, folosiți o perie de patiserie pentru a unge frigarui cu orice marinată gratuită de var. Grătați 5 - 7 minute pe fiecare parte sau până când creveții devin Opaci la culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Ingrediente

1Bucăți de caramele Heath Barcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOpachet al fresco Citroen Chipotle chorizo cârnați de pui, felii pe părtinire 1/2 inch grosimepachet al fresco Citroen Chipotle chorizo cârnați de pui, felii pe părtinire 1/2 inch grosime22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsleyO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțireO mână generoasă de pătrunjel cu frunze plate, feliate subțire5cuișoareusturoi, proaspătusturoi, proaspăt1mariardei verde, tăiat în bucăți de 1 inchardei verde, tăiat în bucăți de 1 inch0Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat340pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOCuscus israelianCuscus israelian1ardei jalapeno, proaspăt, însămânțat și tăiat în bucățiardei jalapeno, proaspăt, însămânțat și tăiat în bucăți2limes, proaspete, suc ambele, grătar unullimes, proaspete, suc ambele, grătar unul6creveți și cu veneMarinada De VarMarinada De Var1coaja de var rasă - & rezervată pentru garnitura finalăcoaja de var rasă - & rezervată pentru garnitura finală22 lingurițe boabe de piper măcinat coarsley1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1 sticlă (750 ml) de Cotes du Rhône sau alt vin roșu sec1maripiper portocaliu, tăiat în bucăți de 1 inchpiper portocaliu, tăiat în bucăți de 1 inch2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilananas, bucăți proaspete, de 1 inchananas, bucăți proaspete, de 1 inch1mariardei roșu, tăiat în bucăți de 1 inchardei roșu, tăiat în bucăți de 1 inch1Oreos dublu umplutșofranșofran6creveți și cu veneCuscus ȘofranCuscus Șofran0Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite454pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOcreveți, deveinedcreveți, deveined0Bucăți de caramele Heath Bar1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute1 cutie de 8 uncii coji de cannelloni (12 coji), înmuiate în apă caldă timp de 2 minute2Bucăți de caramele Heath Barturbinado zahărturbinado zahăr7691 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă fierbinteapă fierbinte1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa alba, cubulete 1/4 inchceapa alba, cubulete 1/4 inch1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsani de fazan daca)sani de fazan daca)1micizucchini, tăiați 1/2 felii de diametruzucchini, tăiați 1/2 felii de diametru

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ostertag Les Jardins Pinot Gris cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Ostertag Les Jardins Pinot Gris
Certificat biodinamic și practicant din 1998, Domaine deține 35,5 acri de podgorii în peste 88 de parcele separate răspândite în satele Epfig, Nothalten, Itterswiller, Ribeauvill XV și alb XV. Strugurii sunt recoltați manual, presați ușor și fermentați cu drojdii indigene până se usucă complet. Vinul este apoi îmbătrânit, sur lie, în butoaie vechi de stejar de 228 L, timp de 9 luni.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Revista