Gratar Carne De Vită, Bacon, Fasole Caserola
Rețeta de carne de vită la grătar, slănină, caserolă de fasole ar putea satisface pofta americană în aproximativ 1 oră și 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 262 calorii. Această rețetă servește 30 și costă 98 de cenți pe porție. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Tatălui. Acesta funcționează bine ca un curs principal foarte preț rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați ketchup-ul de roșii heinz, oțetul de vin, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caserola de pui și fasole la grătar, Carne De Vită Bacon Gratar Pizza Buzunare, și Carne De Vită Și Fasole Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați toate ingredientele sosului împreună într-o cratiță cu fundul greu la foc mediu. Se amestecă frecvent până când amestecul ajunge la fierbere. Se fierbe un minut, se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 163°.
STIVAȚI cele două kilograme de slănină și tăiați feliile făcând benzi late de inci. Într-o tigaie mare, prăjiți slănina, amestecând frecvent, până se rumenesc și se rumenesc. Folosiți o lingură cu fante pentru a transfera slănina pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Scurgeți grăsimea de slănină din tigaie.
Așezați tigaia înapoi la foc mediu și rupeți carnea de vită măcinată în ea. Dacă folosiți ceapa, adăugați-o în acest moment. Continuați să o rupeți cu o lingură în timp ce o gătiți până când carnea de vită este rumenită. Dacă este necesar, scurgeți excesul de grăsime din carne. Într-un bol mare de amestecare, amestecați sosul, carnea de vită, slănina și fasolea până se combină bine.
Împărțiți amestecul între o tigaie de 9 inci pe 13 inci pe 2 inci și o tigaie pătrată de 8 inci pe 8 inci pe 2 inci.
Coaceți (neacoperit) timp de 1 oră sau până când este foarte bubuit și fierbinte până la capăt.
Pulverizați vasul unei inserții de crock cu aragaz lent cu spray de gătit antiaderent.
Se toarnă amestecul în inserție, se acoperă și se gătește la foc mic timp de 4 până la 6 ore sau până când este foarte bubuit și fierbinte până la capăt.
Păstrați resturile bine acoperite la frigider sau împărțiți-le în porții individuale de dimensiuni de masă și congelați într-un recipient etanș până la 6 luni. Reîncălziți cu o linie de apă într-o cratiță acoperită sau în cuptorul cu microunde.