Gratar BBQ cotlet de porc cina

Gratar BBQ cotlet de porc cina
Gratar BBQ cotlet de porc cina ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână pansamente de mii de insule, cotlete de porc, verdeață de salată sfâșiată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cina De Cotlet De Porc, Carne de porc cotlet cina pentru doi, și Cina De Cotlet De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește grătarul uns la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
2
Aranjați fiecare ureche de porumb pe bucată de folie grea; se întinde cu unt. Înfășurați porumbul în siguranță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
PorumbPorumb
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Grill porumb 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
4
Așezați cotletele pe grătar. Grill porumb cu cotlet 10 la 12 min. sau până când porumbul este fraged și se fac cotlete (145), întorcându-se frecvent și perindând cotletele cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
5
Lăsați cotletele să stea 3 min.
6
Serviți cotletele cu porumb și verdeață de salată stropite cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
PorumbPorumb

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Cotletul de porc funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Riesling. Chardonnay se potrivește cu cotlete simple sau cotlete într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru mâncărurile de porc în general. Un vin pe care l-ați putea încerca este 7Cellars Elway ' s Reserve Chardonnay. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Rezervația Elway din 2018 Carneros Chardonnay este bine echilibrată, prezentând arome clare de fructe tropicale, mere și pere, cu elemente florale ușoare. Indicii de vanilie completează un finisaj neted și persistent de stejar.Asociați acest vin crocant cu mâncăruri ușoare, cum ar fi fructe și brânzeturi feliate, salată de paste cu lămâie, pui prăjit cu ierburi sau budincă de vanilie.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Revista