Gratar Bacon Quesadillas

Barbeque Bacon Quesadillas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 8 porții cu 494 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați coriandru, sos picant de grătar, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Quesadillas de ceapă Maui caramelizată și rață de grătar, Ceapă de grătar la grătar și Quesadillas Gouda afumate, și BBQ șuncă, șuncă și ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian Pizza Quesadillas).
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati ceapa pana se inmoaie aproximativ 5 minute. Se amestecă bucățile de slănină și zahărul brun și se gătește până când bucățile de slănină sunt crocante.
Întindeți 1/4 cană sos de grătar pe o tortilă.
Se presară cu 1/4 din amestecul de slănină și ceapă, 1 lingură de coriandru și 1/2 cană de brânză Cheddar. Sus cu o tortilla.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie mare.
Așezați quesadilla nefiertă în tigaie. Gatiti pe o parte pana se rumeneste si crocant, aproximativ 3 minute. Întoarceți și gătiți pe cealaltă parte până când brânza este complet topită, încă aproximativ 2 minute.
Scoateți pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se răci. Repetați cu restul de șase tortilla. Feliați în sferturi folosind un cuțit ascuțit sau foarfece de bucătărie când este suficient de rece pentru a fi manevrat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.