Grapefruit și somon de miere

Grepfrutul și somonul de miere este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Pentru $ 6.27 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 400 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Un amestec de frunze de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, sare kosher și piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Miere Grapefruit cu banane, Grapefruit-Sirop De Miere, și Scorțișoară-Miere Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Suc de grapefruit 1 într-un castron.
Tăiați coaja și miezul din celălalt grapefruit.
Scoateți carnea din membrane cu un cuțit ascuțit, adăugând orice suc la sucul din castron. Rezervați segmentele de grapefruit.
Fierbeți sucul rezervat, mierea și 1/4 linguriță fiecare sare și piper într-o cratiță mică până se reduce la jumătate și ușor siropos, 4 până la 6 minute.
Aruncați segmentele de grapefruit cu șalotă, ulei, pătrunjel, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Aduceți o tigaie mare, dreaptă, cu 4 căni de apă bine sărată la foc mic; apa ar trebui să acopere somonul.
Adăugați somonul în tigaie și scoateți-l de pe foc.
Lăsați somonul să gătească în apa fierbinte până când tocmai a fiert, 5 până la 7 minute.
Transferați somonul pe prosoape de hârtie și uscați.
Așezați pe farfurii de servire.
Stropiți somonul cu sosul și acoperiți cu salata de grapefruit.