Grapefruit și sfeclă albă cu iaurt și tarhon
Grapefruit și sfecla albă cu iaurt și tarhon este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție conține 215 calorii, 8g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.09 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă chioggia, frunze de tarhon, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tort de iaurt cu Grapefruit cu glazură de Grapefruit, Sfeclă cu muștar și tarhon, și Sfeclă Și Avocado Zdrobit Cu Grapefruit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. prăjiți nuci de pin pe o foaie de copt cu margini, tossingocazional, până se rumenesc, 6–8minute; lasa sa se raceasca.
Creșteți căldura cuptorului la 400 F.
Așezați sfecla pe o foaie de hârtie pergament așezată deasupra unei foi de folie; frecați sfecla cu ulei șisezon cu sare. Închideți pergamentul șifolie în jurul sfeclei.
Așezați pachetul pe o foaie de copt și prăjiți sfecla până se înmoaie, 40–50minute. Desfaceți sfecla și lăsați să se răcească.
Cojiți sfecla și feliați subțire în rondele.Aruncați sfecla și oțetul într-un castron mediu;condimentează cu sare și lasă să stea 15 minute.
Între timp, radeți fin 1/2 linguriță de coajă de la1 grapefruit și lăsați deoparte. Folosind un cuțit ascuțit, mic, tăiați toată coaja și miezul albdin ambele grapefruit; aruncați. Tăiați subțiregrapefruit în runde.
Puneți iaurtul într-un castron mic; condimentațicu sare și se amestecă bine. Lingură pe farfurii.Top iaurt cu sfeclă și grapefruit feliat,apoi tarhon, nuci de pin prăjite și coajă de grapefruit conservată.
Faceți înainte: sfecla poate fi prăjită cu 2 zileînainte; lasa sa se raceasca. Acoperiți și răciți. Nucile de pin pot fi prăjite cu 1 zi înainte; depozitați etanș la temperatura camerei.