Grapefruit-Campari Granita cu frisca de vanilie
Grapefruit-Campari Granita cu frisca de vanilie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână campari, frișcă grea, coajă de grapefruit roz și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Granita De Mure Cu Frisca, Granita Espresso cu frisca, și Granita de capsuni cu frisca.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană suc de grapefruit și zahăr într-o cratiță medie. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 cană de suc de grapefruit,Campari și coaja rasă.
Se toarnă amestecul în vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci sau tigaie metalică. Acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 8 ore sau peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.
Folosind cuțit ascuțit, tăiați toate coaja și miezul alb de la 4 grapefruit. Lucrând peste castron pentru a prinde sucuri și folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron. Strângeți orice suc rămas din membrane în castron. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperi; rece.
Se combină frisca, CR fra fra fra FRA, și zahăr pudră într-un castron mediu. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; fasole de rezervă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul până se formează vârfuri moi.
Adăugați fasole de vanilie rezervată în amestecul de smântână; acoperiți și răciți cel puțin2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Păstrați la rece.
Îndepărtați fasolea de vanilie și amestecați amestecul de cremă până când este gros înainte de utilizare.
Folosind furculita, razuiti suprafata granitei pentru a forma fulgi de gheata. Împărțiți segmentele de grapefruit și sucurile din castron între 6 pahare de desert. Împărțiți granita între ochelari. Completați fiecare cu o bucată mare de frișcă de vanilie și serviți imediat.