Grapefruit-Campari Granita cu frisca de vanilie

Grapefruit-Campari Granita cu frisca de vanilie
Grapefruit-Campari Granita cu frisca de vanilie ar putea fi doar desertul pe care il cautati. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $2.88 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 384 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână campari, frișcă grea, coajă de grapefruit roz și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Granita De Mure Cu Frisca, Granita Espresso cu frisca, și Granita de capsuni cu frisca.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 cană suc de grapefruit și zahăr într-o cratiță medie. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GrapefruitSuc De Grapefruit
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 cană de suc de grapefruit,Campari și coaja rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De GrapefruitSuc De Grapefruit
CampariCampari
3
Se toarnă amestecul în vas de copt din sticlă de 11x7x2 inci sau tigaie metalică. Acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 8 ore sau peste noapte. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Tava De CoptTava De Copt
4
Folosind cuțit ascuțit, tăiați toate coaja și miezul alb de la 4 grapefruit. Lucrând peste castron pentru a prinde sucuri și folosind un cuțit ascuțit mic, tăiați între membrane pentru a elibera segmente în castron. Strângeți orice suc rămas din membrane în castron. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
1
Se combină frisca, CR fra fra fra FRA, și zahăr pudră într-un castron mediu. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; fasole de rezervă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
FrișcăFrișcă
Creme FraicheCreme Fraiche
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați fasole de vanilie rezervată în amestecul de smântână; acoperiți și răciți cel puțin2 ore. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
3
Îndepărtați fasolea de vanilie și amestecați amestecul de cremă până când este gros înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
CremăCremă
4
Folosind furculita, razuiti suprafata granitei pentru a forma fulgi de gheata. Împărțiți segmentele de grapefruit și sucurile din castron între 6 pahare de desert. Împărțiți granita între ochelari. Completați fiecare cu o bucată mare de frișcă de vanilie și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea SticleiCiupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
VanilieVanilie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Revista