Granola Streusel-Topped Cartofi Dulci
Granola Streusel-Topped cartofi dulci este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 151 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci de culoare Portocaliu închis, unt, sirop cu aromă de arțar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Încercați Granola Streusel-Topped Cartofi Dulci, Makeover Streusel-Topped Cartofi Dulci, și Cartofi dulci cu bezea și Streusel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de cartofi în cratiță de 4 litri sau cuptor olandez.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti neacoperit 15-20 de minute sau pana cand se inmoaie.
Scurgeți și reveniți la cratiță.
Cuptor de căldură la 350 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt de sticlă cu spray de gătit. La cartofi, adăugați frișcă, 2 linguri unt, siropul de arțar și sare. Mash cu masher de cartofi sau mixer electric pana se omogenizeaza. Lingura în vasul de copt.
Într-un castron mic, amestecați barele de granola zdrobite și 2 linguri de unt topit; se presară peste cartofi.
Coaceți neacoperit 25 până la 30 de minute sau până când se încălzește bine și toppingul este crocant.