Granola De Nucă De Cocos

Granola De Nucă De Cocos
Granolanul de nucă de cocos este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 517 calorii. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 63 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca o masă de dimineață la un preț foarte rezonabil. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, miere, ulei de cocos virgin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 36 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Parfaits de Quinoa cu afine prăjite cu nucă de cocos cu Granola de nucă de cocos, Granola De Nucă De Cocos, și Granola De Nucă De Cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-un castron mare, amestecați împreună ovăzul, tărâțele de ovăz, nuca de cocos și migdalele. Împărțiți între două foi mari de copt și întindeți-le într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tărâțe De OvăzTărâțe De Ovăz
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Coaceți timp de 7 sau 8 minute în cuptorul preîncălzit, până se prăjește ușor. Se lasă să se răcească câteva minute, apoi se întoarce în vasul mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
În timp ce ovăzul se prăjește, combinați laptele de cocos, uleiul de cocos, uleiul vegetal, siropul de malț și mierea într-o cratiță. Gatiti la foc mediu, amestecand pana fierbe. Se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Ulei De CocosUlei De Cocos
Sirop De MalțSirop De Malț
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
5
Se toarnă siropul peste granola din castron și se amestecă până când ingredientele uscate sunt complet acoperite. Împărțiți între cele două foi de copt și răspândiți uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Coaceți timp de 8 minute în cuptorul preîncălzit sau până când este parfumat și prăjit. Se răcește în tigăi, apoi se amestecă în afine uscate. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
DificultateGreu
Gata În36 m.
Porții12
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista