Granola De Bază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Granolan de bază. Această rețetă face 3 porții cu 793 calorii, 15g de proteine, și 36g de grăsime fiecare. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, scorțișoară măcinată, nuci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Granola Deconstruită / Granola De Bază (Fără Gluten), Granola De Bază, și Formula De Bază Granola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 300 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați ovăzul, zahărul brun, scorțișoara și sarea într-un castron mare și amestecați pentru a combina; pune deoparte.
Așezați mierea, uleiul și vanilia într-un castron mic și amestecați pentru a combina.
Se toarnă peste amestecul de ovăz și se amestecă până când ovăzul este bine acoperit.
Întindeți amestecul într-un strat subțire și uniform pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți timp de 15 minute, apoi amestecați și continuați să coaceți până când granola devine maro auriu foarte deschis, cu aproximativ 5 până la 15 minute în plus.
Așezați foaia de copt pe o grătar și răciți granola la temperatura camerei, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. (Notă: se va întări pe măsură ce se răcește.)
Adăugați fructele și nucile sau semințele pe foaia de copt și aruncați pentru a combina. Păstrați granola într-un recipient etanș până la 2 săptămâni.