Granola de arțar-migdale ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 24 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 129 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, stafide, ovăz obișnuit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Granola de arțar de migdale din afara acestei lumi, Afine Arțar Migdale Granola, și Granola de arțar-migdale cu fructe uscate.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Combinați apa, mierea, siropul, zahărul și uleiul într-o cratiță mică; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Zahăr
Sirop
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă peste amestecul de ovăz; aruncați pentru a acoperi.
5
Întindeți amestecul de ovăz pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți la 325 timp de 35 de minute sau până devin aurii, amestecând la fiecare 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Se pune într-un castron mare; se amestecă caisele și stafidele. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Notă: a se păstra într-un recipient etanș până la o săptămână.