Granola cu fructe și nuci (Chrissie's Granola)

Granola cu fructe și nuci (Chrissie's Granola)
Ai nevoie de un mic dejun fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap ? Granola cu fructe și nuci (Chrissie's Granola) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 637 de calorii , 12 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 2,6 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale, sirop de arțar, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fructe și nuci fragile , Mic dejun cu cușcuș cu fructe și nuci și Pâine cu fructe și nuci .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor o tavă mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
2
Turnați ovăzul într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați migdale, scorțișoară, pudră de cacao, sare, zahăr brun și, respectiv, fructe uscate în ovăz, amestecând fiecare în amestec înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Fructe UscateFructe Uscate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Amestecă siropul de arțar și extractul de vanilie într-un castron mic. Cu o spatulă de cauciuc, adăugați amestecul de sirop de arțar și vanilie la ingredientele uscate. Îmbinați cele două până se amestecă și toate ingredientele uscate sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20 de minute, amestecați și continuați coacerea până când se rumenesc, aproximativ 25 de minute. Se lasa deoparte sa se raceasca, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
6
Îndoiți ușor chipsurile de ciocolată în amestecul de granola, permițând ciocolatei să acopere granola pe măsură ce se topește ușor. Se răcește complet înainte de depozitare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista