Granola cu fructe și nuci (Chrissie's Granola)
Ai nevoie de un mic dejun fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap ? Granola cu fructe și nuci (Chrissie's Granola) ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 637 de calorii , 12 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 2,6 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți migdale, sirop de arțar, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fructe și nuci fragile , Mic dejun cu cușcuș cu fructe și nuci și Pâine cu fructe și nuci .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor o tavă mare de copt.
Turnați ovăzul într-un castron mare.
Adăugați migdale, scorțișoară, pudră de cacao, sare, zahăr brun și, respectiv, fructe uscate în ovăz, amestecând fiecare în amestec înainte de a adăuga următorul.
Amestecă siropul de arțar și extractul de vanilie într-un castron mic. Cu o spatulă de cauciuc, adăugați amestecul de sirop de arțar și vanilie la ingredientele uscate. Îmbinați cele două până se amestecă și toate ingredientele uscate sunt bine acoperite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20 de minute, amestecați și continuați coacerea până când se rumenesc, aproximativ 25 de minute. Se lasa deoparte sa se raceasca, aproximativ 20 de minute.
Îndoiți ușor chipsurile de ciocolată în amestecul de granola, permițând ciocolatei să acopere granola pe măsură ce se topește ușor. Se răcește complet înainte de depozitare.