Granola Cu Fistic De Caise Din Diminețile Cu Cereale Integrale
Caise fistic Granola din ' cereale integrale dimineața este un fără gluten și vegan mâncare de dimineață. Această rețetă servește 8 și costă 1,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 543 calorii. Mergeți la magazin și ridicați caise g, scorțișoară măcinată, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Granola Cu Fistic-Caise, Bol de orz din California (din diminețile cu cereale integrale), și Mandarină cu miere și marmeladă de lămâie din diminețile cu cereale integrale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 km F. tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau un covor de silicon.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Într-un castron mare, amestecați împreună ovăzul, fisticul, pepitas, semințele de susan, semințele de floarea soarelui, sarea, scorțișoara și cardamomul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Floarea Soarelui
5 Uncii De Ceață Tocată
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Hârtie De Orez
Semințe De Dovleac
Cești De Mărimea Unei Gustări Piersici
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați vanilia, uleiul de măsline și siropul de arțar și amestecați pentru a combina. Îmi folosesc mâinile în acest moment, astfel încât toate ingredientele umede și uscate să fie amestecate uniform. Întoarceți amestecul pe foaia de copt pregătită și întindeți-l într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Bomboane De Napolitană Necco
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți până la parfumat și maro auriu, 35 până la 40 de minute. Amestecați la fiecare 15 până la 20 de minute pentru a vă asigura că granola se coace uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet pe foaia de copt. Dacă granola nu pare atât de prăjită și crocantă pe cât ți-ai dori, se va întări considerabil pe măsură ce se răcește. Se amestecă caisele și ghimbirul cristalizat odată ce granola s-a răcit. Păstrați într-un recipient etanș timp de 3 până la 4 săptămâni sau refrigerați până la 6 săptămâni (dacă refrigerați, păstrați caisele într-o pungă sigilată separată și adăugați-le pe măsură ce vă bucurați de granola, astfel încât să nu devină tari și uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Cană (8 Uncii) De Iaurt De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi