Granola Crusted Ghindă Squash

Nevoie de o garnitură fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Granola Crusted Acorn Squash ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 195 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, pătrunjel, piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Garnitură: Dovleac De Ghindă Cu Crustă De Ierburi, File de cod picant cu sos de nucă de cocos-dovlecei peste dovlecei de ghindă prăjită, și Butternut Squash taitei Turcia Bolognese umplute ghindă Squash cu Gruyere topit: două moduri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F. Se pulverizează caserola de 3 litri cu spray de gătit.
Tăiați fiecare dovleac în jumătate; scoateți semințele.
Tăiați dovleceii în felii groase de 1/2 inch. Aranjați felii, suprapunându-se ușor, în caserolă.
Într-un castron mic, amestecați untul topit și rozmarinul. Într-un alt castron mic, amestecați granola și 1 lingură de amestec de unt.
Periați feliile de dovlecei cu amestecul de unt rămas.
Se presară pătrunjel, sare, piper și amestec de granola.
Capac; coaceți 30 până la 40 de minute sau până când dovlecelul este fraged când este străpuns cu furculița. Descoperi; coaceți cu 5 până la 10 minute mai mult sau până se rumenesc ușor.