Granola crunch cu miere cu migdale și caise
Granola crunch de miere cu migdale și caise ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $1.36 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 526 calorii. 38 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere limpede, caise, migdale neclintite și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Granola Cu Migdale, Caise, Afine Și Ananas, Tarta cu miere-Caramel cu caise si migdale, și Caise Umplute Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Într-o tigaie mare, încălziți mierea și uleiul împreună până la barbotare, apoi introduceți ovăzul, migdalele și scorțișoara. Se amestecă bine până când ovăzul este bine acoperit, apoi se răstoarnă pe 1-2 foi mari de copt, întinzând amestecul.
Coaceți timp de 20-25 de minute, amestecând la jumătate, până devin aurii.
Scoateți din cuptor și, încă fierbinte, amestecați caisele.
Întindeți-vă din nou și apăsați în jos cu o spatulă pentru a se răci, acest lucru îl va ajuta să se aglomereze. Odată răcit, serviți cu iaurt sau lapte și fructe, dacă doriți. Se va păstra într-un recipient etanș timp de 3 săptămâni. Vezi 'merge bine cu' pentru rețete folosind granola ta.