Granola Biscotti
Granola Biscotti este un vegetarian rețetă cu 18 porții. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 86 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 2 minute. Este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Funcționează bine ca un desert la un preț foarte rezonabil. Mergeți la magazin și ridicați unt, granola fără stafide, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare includ Granola Biscotti, Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + un fel Granola Giveaway, și Granola De Maimuță Chunky (Granola Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată Cu Banane).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare; se amestecă cu un tel. Bateți untul, zahărul, extractul de migdale și oul cu un mixer la viteză medie până la amestecare.
Adăugați amestecul de făină și granola; bate până se omogenizează bine.
Întoarceți aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Formați aluatul într-o rolă lungă de 11 inci; pat la grosimea de 1 inch.
Coaceți la 325 timp de 30 de minute.
Așezați foaia de copt pe o grătar pentru a se răci 10 minute.
Scoateți rola de pe foaia de copt; tăiați rola în diagonală în felii de 18 (1/2 inch).
Așezați felii, tăiate în sus, pe foaia de copt.
Coaceți la 325 timp de 10 minute.
Scoateți din foaia de copt; se răcește complet pe grătar.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo