Granola
Granola ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.46 pe portie. O porție conține 632 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime. 359 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de caju, sirop de arțar, ovăz laminat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway, Granola Maimuță Indesata (Banana Ciocolata Unt De Arahide Granola), și Granola Deconstruită / Granola De Bază (Fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Într-un castron mare, combinați ovăzul, nucile, nuca de cocos și zahărul brun.
Într-un castron separat, combinați siropul de arțar, uleiul și sarea.
Combinați ambele amestecuri și turnați pe 2 tigăi de foi. Gatiti timp de 1 ora si 15 minute, amestecand la fiecare 15 minute pentru a obtine o culoare uniforma.
Scoateți din cuptor și transferați într-un castron mare.
Se adaugă stafidele și se amestecă până se distribuie uniform.