Granola ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 6 și costă $1.46 pe portie. O porție conține 632 calorii, 14g de proteine, și 34G de grăsime. 359 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Un amestec de caju, sirop de arțar, ovăz laminat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este uimitor. Încercați Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway, Granola Maimuță Indesata (Banana Ciocolata Unt De Arahide Granola), și Granola Deconstruită / Granola De Bază (Fără Gluten) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mare, combinați ovăzul, nucile, nuca de cocos și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Nucă De Cocos
Nuci
Ovăz
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Într-un castron separat, combinați siropul de arțar, uleiul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Combinați ambele amestecuri și turnați pe 2 tigăi de foi. Gatiti timp de 1 ora si 15 minute, amestecand la fiecare 15 minute pentru a obtine o culoare uniforma.
6
Scoateți din cuptor și transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
7
Se adaugă stafidele și se amestecă până se distribuie uniform.