Granita Limeade Cu Piersici Cu Țepi
Această rețetă servește 8 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 214 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, apă, piersică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Bourbon Peach Limeade, Limeade Bourbon-Piersic, și Ceai De Piersici Cu Țepi.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe timp de 5 minute. Se răcește și se aruncă menta.
Puneți jumătate din amestecul de piersici într-un blender; procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul de piersici piure într-un vas de copt de 13 x 9 inch.
Combinați amestecul de piersici rămas, sucul și romul în blender; procesați până se omogenizează.
Se adaugă în vasul de copt.
Congelați 8 ore sau până când este ferm.
Scoateți amestecul din congelator; răzuiește întregul amestec cu o furculiță până devine pufos.
Garnisiți cu felii de piersici și crenguțe de mentă, dacă doriți.