Granita De Rodie
Granita de rodie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 114 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.16 pe portie, veți obține un desert care servește 6. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, portocale, suc de rodie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Rețete similare includ Granita De Rodie-Ananas, Cocktail De Granita Cu Kiwi De Rodie, și Cookie-uri mari de avere cu Granita de rodie.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 9 x 13 inci, amestecați sucul de rodie, sucul de portocale, sucul de lămâie și zahărul. Acoperiți etanș.
Congelați amestecul până se solidifică, 3 până la 4 ore. Rupeți amestecul înghețat în bucăți. Bateți cu un mixer doar până când bucățile sunt de mărimea unui bob de mazăre. Întoarceți granita în tigaie și congelați, acoperită etanș, până când este fermă, cel puțin 3 ore sau până la 2 zile.
Între timp, folosind un zester sau o răzătoare, tăiați aproximativ 1 lingură de coajă de portocală în bucăți lungi și subțiri.
Cu un cuțit ascuțit, tăiați coaja și membrana rămasă din portocaliu. Țineți fructele peste un castron și tăiați între membrană și fructe pentru a elibera segmente în castron.
Lingurați porții egale de granita în pahare cu tulpină răcită sau boluri mici, presărați fiecare cu 1 lingură de semințe de rodie și garnisiți cu segmente de portocale și coajă de portocală.