Granita De Pepene Verde Bătută
O porție conține 98 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă 38 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., granita de pepene verde bătută ar putea fi o remarcabilă fără gluten și vegan rețetă pentru a încerca. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cuburi de pepene verde, suc de pepene verde, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Granita De Citrice Bătută, Pepene galben cu Granitan de vanilie și iaurt de citrice, și Coș De Pepene Verde Bătut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și sucul de pepene verde într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti, amestecand continuu, pana se dizolva zaharul.
Așezați cuburi de pepene verde, suc de lămâie și mentă în recipientul unui blender electric; acoperiți și procesați până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați amestecul de zahăr; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Se toarnă amestecul într-o tigaie de 13 x 9 inci; acoperiți și congelați cel puțin 8 ore sau până când este ferm.
Scoateți amestecul din congelator și răzuiți întregul amestec cu dinții unei furculițe până devine pufos. Aruncați menta în granita; serviți imediat.