Granita De Căpșuni Proaspete

Granita De Căpșuni Proaspete
Granita proaspătă de căpșuni ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 137 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 98 de cenți pe porție. 68 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți căpșuni plus fructe de pădure suplimentare, suc de lămâie, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 23%. Încercați Granita De Căpșuni Proaspete, Granita proaspătă de mentă cu pepene verde și zmeură, și Granita De Căpșuni pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente într-un castron mic până se dizolvă zahărul. Se amestecă 3 căni de căpșuni în procesor până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
Echipamente pe care le vei folosi
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
2
Adăugați sirop de zahăr și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
3
Se toarnă amestecul în tigaie metalică antiaderentă de 13x9x2 inci. Înghețați până la gheață în jurul marginilor, aproximativ 25 de minute. Folosind furculita, se amestecă porțiuni de gheață în mijlocul tigaie. Congelați până când amestecul este înghețat, amestecând marginile în centru la fiecare 20 până la 30 de minute, aproximativ 1 1/2 ore. Folosind furculita, razuiti granita in cristale fulgioase. Acoperiți bine și înghețați. (Se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați înghețat.) Răzuiește granita în boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
4
Se ornează cu fructe de pădure și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista