Granita De Anason Stelat De Grapefruit
Grapefruit anason stelat Granitan este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Acest desert are 166 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Un amestec de suc de grapefruit roz, zahăr, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Fursecuri moi de ciocolată cu Grapefruit și anason stelat, Biscuiți cu anason stelat, și Carne De Porc Cu Anason Stelat.
Instrucțiuni
Aduceți apa, zahărul și anasonul stelat la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat. Aruncați anasonul stelat și siropul rece. Se amestecă siropul în suc.
Congelați într-o tigaie metalică superficială, amestecând ocazional (aproximativ la fiecare 40 de minute) cu o furculiță, până când lichidul este înghețat și granular, aproximativ 6 ore. Chiar înainte de servire, răzuiți cu o furculiță, rupând bulgări.
* Granita poate fi făcută cu 1 săptămână înainte și păstrată înghețată, acoperită.