Grand Marnier Souffle

Grand Marnier Souffle
Nevoie de o felul principal vegetarian? Sufleul Grand Marnier ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1. O porție conține 1566 calorii, 42G de proteine, și 49G de grăsime. Pentru $7.18 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr glazură, lapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Grand Marnier Souffl 8, Grand Marnier Souffl 8, și Grand Marnier Souffl 8.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc
Amestec de 60% Semillon și 40% Sauvignon Blanc.Culoare galben-pai limpede ca cristalul. Nasul este puternic și aromat, cu aromele exotice dominante (citrice, Litchi) de Sauvignon Blanc. Atac corpolent asupra Palatului, dezvoltând un gust proaspăt plin de viață, cu arome intense de grapefruit și var la final. Atât plin de viață, cât și plin de aromă.
DificultateMediu
Gata În55 m.
Porții1
Scor De Sănătate18
Revista