Grad Cupcakes

Grad Cupcakes ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 236 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime per portie. Această rețetă servește 24. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Un amestec de după dorință, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Cupcakes de sorg cu frișcă de whisky portocaliu – Cupcakes din Vestul Sălbatic, NASCAR Cupcakes – sare și oțet Cupcakes cu coajă de porc cu glazură de bere, și Cupcakes pentru duș pentru bebeluși: Cupcakes cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de nuci Macadamia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Linie 24 cupe de brioșă cu căptușeli de cupcake din hârtie în culori școlare.
Așezați amestecul de tort alb într-un bol mare de amestecare și bateți în apă, ouă și ulei vegetal cu un mixer electric la viteză mică doar până când este umezit. Rotiți viteza mixerului la mediu și bateți timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul în căni de brioșă pregătite, umplându-le aproximativ 2/3 pline.
Coaceți cupcakes în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, 18 până la 22 de minute.
Se răcește bine cupcakes.
Așezați cupcakes pe un platou cu părțile inferioare orientate în sus.
Pentru a decora cupcakes-urile, rupeți biscuiții graham în jumătate pentru a face 24 2 pătrate de 1/2 inci.
Se pune o dab de glazura centrat pe partea de jos a fiecărui cupcake și stick un pătrat la glazura pentru a forma mortarboard parte a unui capac de absolvire.
Așezați recipientul deschis de glazură într-un cuptor cu microunde și încălziți până când glazura este încălzită, moale și funcțională, aproximativ 10 secunde. Glazura trebuie să fie netedă, dar nu curgătoare. Colorați glazura la umbra dorită cu colorant alimentar.
Înghețați partea superioară și laturile pătratelor de cracare graham.
Desfaceți bomboanele de lămâie și așezați 2 bomboane pe o bucată de hârtie cerată. Cuptorul cu microunde bomboanele până la cald și moale, 5 secunde sau după cum este necesar.
Rulați bomboanele pe hârtie cerată pentru a face pătrate subțiri de bomboane. Folosind un cuțit ascuțit sau foarfece mici, tăiați forme mici de ciucuri din fiecare pătrat. Când sunt făcute ciucurile, puneți-le deoparte și mai puneți la microunde încă 2 bomboane; repetați pașii până când ați făcut 24 de ciucuri mici de bomboane.
Așezați o ciucure în centrul fiecărui pătrat graham cracker. Ciucul ar trebui să atârne ușor peste marginea pătratului.
Scufundați partea marcată a unei bucăți de ciocolată acoperită cu bomboane în glazură și așezați piesa pe centrul pătratului graham cracker, cu fața mată în sus, pentru a acoperi capătul șirului de ciucuri de bomboane.
Refrigerați cupcakes decorate pentru a seta glazura. Magazin acoperit.