Grad Cupcakes

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați grad Cupcakes. Acest desert are 228 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de biscuiți graham, ouă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes de sorg cu frișcă de whisky portocaliu – Cupcakes din Vestul Sălbatic, Cupcakes NASCAR-Cupcakes cu coajă de porc cu sare și oțet cu glazură de bere, și Cupcakes pentru duș pentru bebeluși: Cupcakes cu ciocolată cu banane cu glazură de unt de nuci de Macadamia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Căptușiți 24 de căni de briose cu căptușeli de cupcake din hârtie în culori școlare.
Așezați amestecul de tort alb într-un bol mare de amestecare și bateți în apă, ouă și ulei vegetal cu un mixer electric la viteză mică, până când se umezește. Rotiți viteza mixerului la mediu și bateți timp de 2 minute.
Se toarnă aluatul în căni de briose pregătite, umplându-le aproximativ 2/3 pline.
Coaceți cupcakes în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul unui cupcake iese curată, 18 până la 22 de minute.
Așezați cupcakes pe un platou cu părțile inferioare orientate în sus.
Pentru a decora cupcakes-urile, rupeți biscuiții graham în jumătate pentru a face 24 de pătrate de 2 1/2 inch.
Așezați o bucată de glazură centrată pe partea inferioară a fiecărui cupcake și lipiți un pătrat de glazură pentru a forma o parte a mortarului unui capac de absolvire.
Așezați recipientul deschis de glazură într-un cuptor cu microunde și încălziți până când glazura este încălzită, moale și funcțională, aproximativ 10 secunde. Glazura trebuie să fie netedă, dar nu curgătoare. Colorați glazura la nuanța dorită cu colorant alimentar.
Înghețați partea superioară și părțile laterale ale pătratelor graham cracker.
Desfaceți bomboanele de lămâie și așezați 2 bomboane pe o bucată de hârtie cerată. Cuptorul cu microunde bomboanele până la cald și moale, 5 secunde sau după cum este necesar.
Întindeți bomboanele pe hârtie cerată pentru a face pătrate subțiri de bomboane. Folosind un cuțit ascuțit sau foarfece mici, tăiați forme mici de ciucuri din fiecare pătrat. Când ciucurile sunt făcute, puneți-le deoparte și cuptorul cu microunde încă 2 bomboane; repetați pașii până când ați făcut 24 de ciucuri mici de bomboane.
Așezați o ciucure în centrul fiecărui pătrat graham cracker. Ciucurele ar trebui să atârne ușor peste marginea pătratului.
Înmuiați partea marcată a unei bucăți de ciocolată acoperită cu bomboane în glazură și așezați piesa pe centrul pătratului graham cracker, cu partea mată în sus, pentru a acoperi capătul șirului de ciucuri de bomboane.
Puneți la frigider cupcakes decorate pentru a seta glazura. Magazin acoperit.