Gougeres
Gougeres este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 50 de porții cu 25 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 4 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fol epi, muștar dijon, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Goug otrives, Goug otrives, și Gougeres.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Încălziți laptele și untul într-o cratiță medie-mare la foc mediu-mare. Când amestecul se fierbe și untul se topește, adăugați făina dintr-o dată și amestecați.
Adăugați sare și piper. Reduceți căldura la mediu și amestecați timp de 1 până la 2 minute pentru a usca amestecul. Opriți focul și amestecați puțin mai mult pentru a se răci ușor.
Adăugați ouăle 1 la un moment dat, bătând bine pentru a încorpora fiecare ou înainte de a adăuga următorul. Se amestecă brânza, muștarul și cayenne și se amestecă până se omogenizează.
Transferați amestecul într-o pungă de patiserie cu un vârf simplu mare.
Pipe amestecul pe o foaie de cookie-uri căptușite cu hârtie pergament în rânduri de sărutări, aproximativ 1 inch în diametru.
Neteziți orice umflături cu vârful degetului înmuiat în făină.
(Rețeta poate fi făcută până în acest moment cu până la 8 ore în avans și refrigerată sau congelată până la o săptămână. Dezghețați la temperatura camerei înainte de coacere.)
Coaceți timp de 10 minute. Reduceți căldura la 375 grade F și continuați să coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 8 până la 10 minute mai mult.