Gouda și plăcintă cu mere tartă
Reteta Goudan si placinta cu mere tarta este gata în aproximativ 4 ore și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 605 calorii. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de scorțișoară, mere granny smith, albuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tarta de mere savuroasa cu crusta de Gouda, Apple-Gouda Se Topește, și Rulouri de măr și Gouda Crescent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, sarea și Gouda rasă într-un bol mare de amestecare. Folosind un robot de bucătărie, amestecați untul și amestecul de făină/brânză până când cele mai mari bucăți de unt au dimensiunea mazării mari. .
Deschideți partea superioară a robotului de bucătărie și presărați apă cu gheață peste amestecul de făină în trepte de o lingură, pulsând de câteva ori între adaosuri. Repetați până când aluatul începe să se aglomereze.
Scoateți amestecul de făină din robotul de bucătărie întoarceți-l în vasul mare de amestecare. Adunați aluatul împreună cu mâinile și apăsați în două discuri. Înfășurați aluatul în folie de plastic și dați-l la frigider timp de două ore sau până peste noapte.
Adăugați felii de mere într-un castron mare și turnați apă clocotită deasupra. Acoperiți vasul și lăsați-l deoparte timp de zece minute.
Scurgeți merele complet și lăsați-le să stea într-o strecurătoare în chiuvetă, aruncând ocazional până se usucă complet, aproximativ 10 până la 15 minute. Întoarceți merele în vasul mare și adăugați zaharuri, scorțișoară, sare și amidon de porumb și aruncați până când merele sunt acoperite uniform. Puneți amestecul deoparte.
Mutați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți-l la 425 F.
Întindeți un disc de aluat de plăcintă într-un cerc de aproximativ 12 inci în diametru și transferați pe o farfurie de plăcintă de 9 inci.
Întindeți aluatul de plăcintă rămas într-un dreptunghi de 10 inci și tăiați-l în benzi de 1/2 inci. Folosiți benzile pentru a țese un vârf de zăbrele.
Ungeți plăcinta uniform cu albușul de ou și apoi presărați uniform cu o lingură de zahăr.
Transferați plăcinta într-o tavă acoperită cu pergament în cuptor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Reduceți căldura la 375 km f și continuați să coaceți până se rumenesc, cu aproximativ 25 de minute mai mult. Dacă marginile se rumenesc excesiv, puteți acoperi cu folie de staniu sau Protecții pentru crustă.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească la temperatura camerei timp de cel puțin 2 ore înainte de servire.