Gouda, Pancettan și Fondue ceapa cu covrigi ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 62 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 40 și costă 45 de cenți pe porție. Dacă aveți riesling, pancetta groasă, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Încercați Gouda, Pancettan și fondue de ceapă cu covrigi, Gouda Fondue, și Reteta de covrigi de bere 'n' Gouda pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie, gătiți pancetta tocată la foc moderat, amestecând ocazional, până când este crocantă, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură pliată, transferați pancetta pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se toarnă toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa feliată, acoperiți și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați 2 linguri de apă în tigaie și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa se rumeneste ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă chimenul și se condimentează ceapa cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Într-un castron, aruncați brânza cu făina. Într-o cratiță medie, aduceți vinul la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați brânza în mână și amestecați constant până când fiecare lot este complet topit înainte de a adăuga mai multe. Gatiti, amestecand puternic, pana la crem, cu aproximativ 2 minute mai mult. Se amestecă pancetta și jumătate din ceapă și se condimentează generos cu piper. Plutiți ceapa rămasă deasupra fondue și serviți cu covrigi calzi, cuburi de pâine de secară, cornichons și legume murate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Cornișon
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)