Gouda Fondue

Gouda Fondue
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Gouda Fondue. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 545 calorii, 31g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați pâine sfâșiată, vin, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nucsoara ai putea urma acest curs principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Fondue gouda afumată cu slănină și migdale, Gouda, Pancettan și fondue de ceapă cu covrigi, și Gouda-și-bere Fondue pâine castron pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați vinul și sucul de lămâie într-un vas mic la foc mediu. Aruncați împreună atât brânzeturile, cât și amidonul de porumb într-un castron mare. Când vinul fierbe, adăugați încet amestecul de brânză și amidon de porumb, amestecând continuu până se omogenizează. Condimentează cu nucșoară și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Transferați într-un mic aragaz lent setat la scăzut și serviți cu selecția de dippers. Fondue ar trebui să mențină setarea scăzută timp de până la 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista