Gorp De Caise-Migdale
Caise-migdale Gorp este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 247 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți stafide aurii, miere, nuci și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Gorp, Nucă de cocos " gorp, și Gorp Briose.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aliniați o tigaie cu jeleu cu folie; înveliți folia cu spray de gătit.
Combinați ovăzul, migdalele și nucile într-un bol mediu.
Puneți mierea și untul într-o cratiță mică. Gatiti la foc mic 3 minute sau pana se amesteca si se omogenizeaza, amestecand ocazional.
Stropiți amestecul de miere peste amestecul de ovăz; aruncați pentru a acoperi.
Răspândiți amestecul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 timp de 15 minute; se amestecă.
Coaceți încă 10 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește complet în tigaie pe un suport de sârmă. Se amestecă cireșele, caisele și stafidele.
Măsurați nucile și fructele uscate
Combinați ovăzul măsurat și nucile
Măsurați ovăzul și mierea
Se amestecă fructele uscate în amestecul de ovăz