Gorgonzola și Ipoteca Lifter tomate Pizza
Rețeta Gorgonzolan și Ipoteca Lifter Pizza de tomate ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă $1.06 pe portie. O porție conține 284 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați apă caldă, făină de porumb, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Gorgonzola, smochine și Pancetta, Pizza Cu Gorgonzola, Smochine Și Spanac, și Gorgonzolan și pizza cu struguri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă drojdia în 1/3 cană de apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină, gluten de grâu, ulei și 1/2 linguriță sare kosher; se amestecă până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 3 minute).
Așezați aluatul într-un castron acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.)
Preîncălziți cuptorul la 45
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 10 x 14 inch pe o suprafață ușor făinată.
Așezați aluatul pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit și presărată cu făină de porumb. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 20 de minute.
Presărați brânzeturile uniform peste aluat. Aranjați feliile de roșii într-un singur strat peste brânză.
Combinați busuiocul și ingredientele rămase într-un castron; presărați amestecul uniform peste roșii.
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când crusta este maro aurie.
Tăiați pizza în dreptunghiuri de 8 (5 x 3 1/2inch).