Această rețetă face 18 porții cu 119 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați gorgonzola, cayenne, fistic și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1391 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Risotto cu fistic și Gorgonzola, Fistic Shortbread, și Fistic Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cremă brânza și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
2
Se amestecă făina, amidonul de porumb, sarea și cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se amestecă ingredientele uscate în ingredientele umede, urmate de fistic și coaja de lămâie.Formați prăjiturile după cum doriți și așezați-le pe o foaie de copt căptușită cu pergament, cu un centimetru de spațiu între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Așezați foaia de copt la frigider și răciți cel puțin 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când încep să devină maro auriu deschis, aproximativ 8-14 minute, îndepărtați și lăsați să se răcească. (Notă: shortbread va fi în continuare destul de moale, atunci când se face, dar cu clare în sus ca se raceste.)